3-delige VWR intake kit

XT Motortsport monteert een 3-delige VWR intake kit

XT Motorsport, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige prestatie-onderdelen voor auto’s, heeft onlangs een opmerkelijke upgrade uitgevoerd op een voertuig door het installeren van een 3-delige VWR-intakekit. Deze upgrade heeft gezorgd voor aanzienlijke verbeteringen in zowel de motorprestaties als het geluid van het voertuig.

De VWR-intakekit is een bijzonder populaire keuze onder autoliefhebbers vanwege de vele voordelen die het biedt. Speciaal ontworpen om de luchtstroom naar de motor te optimaliseren, zorgt de VWR-intakekit voor lagere inlaattemperaturen en een verbeterde luchtstroom. Dit resulteert in een merkbare toename van de motorrespons, extra vermogen en een verbeterde acceleratie.

De VWR-intakekit bestaat uit drie essentiële componenten die elk een belangrijke rol spelen in de verbetering van de prestaties van het voertuig. Ten eerste is er de luchtinlaatbuis, die is ontworpen om een soepele en onbelemmerde luchtstroom naar de motor te garanderen, waardoor de weerstand wordt verminderd en de algehele prestaties worden verbeterd. Ten tweede omvat de kit een hoogwaardig luchtfilter dat zorgt voor optimale filtratie van de ingeademde lucht, waardoor stof en vuil worden tegengehouden en alleen schone lucht de motor bereikt. Tot slot is er de warmteafscherming, die speciaal is ontworpen om de warmte van de motorruimte af te voeren en de inlaatlucht te beschermen tegen opwarming, wat resulteert in een koelere en dichtere luchttoevoer naar de motor.

Om de algehele rijervaring nog verder te verbeteren, heeft XT Motorsport ook een Milltek Sport-uitlaatsysteem met een non-resonated design en 100mm zwarte GT-trims geïnstalleerd. Dit uitlaatsysteem biedt niet alleen een sportiever geluid, maar optimaliseert ook de uitlaatgasstroom en vermindert de tegendruk, wat resulteert in een betere uitlaatefficiëntie en meer vermogen.

Deze upgrade stelt klanten in staat om te genieten van een verbeterde rijervaring met krachtigere acceleratie, responsievere gasrespons en een indrukwekkend uitlaatgeluid. Bovendien kan de VWR-intakekit ook een positief effect hebben op het brandstofverbruik, omdat het de efficiëntie van de verbranding verbetert.

Bij XT Motorsport staat kwaliteit en vakmanschap centraal. Het ervaren team van technici zorgt ervoor dat elke installatie nauwkeurig wordt uitgevoerd en voldoet aan de hoogste normen. Of het nu gaat om het monteren van een VWR-intakekit, een Milltek Sport-uitlaatsysteem of andere prestatie-onderdelen, klanten kunnen erop vertrouwen dat XT Motorsport de beste oplossingen biedt om de prestaties en het rijplezier van hun voertuig te maximaliseren.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF