Performance parts

Remmen & Onderstel

VERBETERD REMVERMOGEN EN STRAKKERE WEGLIGGING

Zeker bij een auto waarvan het vermogen is opgewaardeerd voor bijvoorbeeld circuit-doeleinden is het verstandig om er ook voor te zorgen dat het remvermogen daarvoor nog geschikt is. Een upgrade van de remmen kan om verschillende redenen worden overwogen, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van de bestuurder.

Verbeterde remprestaties:
Een upgrade van de remmen kan leiden tot aanzienlijk betere remprestaties. Dit kan vooral belangrijk zijn voor bestuurders die hun voertuig op het circuit gebruiken, deelnemen aan autocross-evenementen of gewoon op zoek zijn naar kortere remafstanden en snellere vertragingen.

Grotere duurzaamheid:
Krachtigere remmen kunnen beter bestand zijn tegen zwaardere belastingen en hogere temperaturen. Dit is vooral nuttig als je voertuig extra vermogen heeft gekregen door motorupgrades of tuning. Het voorkomt dat de remmen oververhit raken en helpt de remprestaties op lange termijn te behouden.

Verhoogde veiligheid:
Krachtigere remmen kunnen bijdragen aan een veiligere rijervaring. Kortere remafstanden kunnen cruciaal zijn in noodsituaties, zoals plotselinge stops of bij slecht weer.

Betere remmodulatie:
Sommige remupgrades kunnen de modulatie van de remkracht verbeteren, waardoor de bestuurder meer controle heeft over de remrespons. Dit kan vooral nuttig zijn voor precisie-rijden of bij het betreden van bochten.

Esthetische overwegingen:
Voor sommige autoliefhebbers kan een remupgrade ook een esthetische verbetering zijn. Remklauwen met opvallende kleuren en ontwerpen kunnen een visueel accent toevoegen aan de wielen van het voertuig.

VERBETERINGEN AAN HET ONDERSTEL EN VERING

Als autoliefhebber begrijp je ongetwijfeld het belang van een soepele, comfortabele en responsieve rijervaring. Wist je dat het aanpassen van het onderstel, inclusief vering en rubbers, een aanzienlijke impact kan hebben op de prestaties en het comfort van jouw voertuig? Bij XT Motorsport zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige onderstelaanpassingen die zowel de functionaliteit als de esthetiek van jouw auto versterken.

 

Comfort, handling en stabiliteit:
Met aangepaste schokbrekers kun je de wegligging van jouw auto optimaliseren. Dit vertaalt zich in scherpere bochten, meer stabiliteit bij hoge snelheden en een verbeterde algehele rijcontrole. Oneffenheden in de weg worden beter geabsorbeerd, wat resulteert in een vlottere en meer aangename rijervaring.

Veiligheid en remprestaties:
Een goed afgestemd onderstel draagt bij aan betere remprestaties. Een stabiele wegligging verbetert de remrespons en verkort de remafstand, wat de veiligheid van jou en jouw passagiers vergroot.

Bij XT Motorsport bieden we een uitgebreid scala aan onderstel- en veringdiensten, waaronder:

Vervanging van vering en schokdempers:
Upgrade naar geavanceerde schokdempers en veren om de prestaties en het comfort van jouw auto te verbeteren.

Rubbercomponenten en ophanging:
Vervang versleten rubbers en ophangingsonderdelen om trillingen te verminderen en de stabiliteit te vergroten.

Hoogteverstelling:
Pas de rijhoogte van jouw auto aan voor een betere wegligging en een sportievere uitstraling.

Stabilisatorstangen en ophangingsarmen:
Verbeter de stijfheid en reactie van jouw onderstel met hoogwaardige onderdelen.

Wij streven we naar een persoonlijke aanpak en het leveren van uitmuntende resultaten die aan jouw verwachtingen voldoen.

Neem vandaag nog contact op!

XTM Chiptuning

Selecteer een auto

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

AFspraak maken