Over XT

AL 24 JAAR ERVARING ALS PERFORMANCE SPECIALIST

Bij XT Motorsport draait alles om perfectie en prestaties. Al ruim 18 jaar staan wij synoniem voor hoogwaardige autotuning en aanpassingen. Onze expertise is niet slechts gebonden aan één aspect van uw voertuig; wij bieden een totaalpakket om uw auto volledig op maat aan te passen.

Uw Auto, Uw Wensen
Van geavanceerde chiptuning, turbokits, compressorkits en motorische modificaties tot specialistische versnellingsbaksets, remmen, onderstellen en chassisverbeteringen; XT Motorsport zorgt ervoor dat uw auto perfect aansluit bij uw wensen. Of u nu streeft naar topprestaties op de weg of op het circuit, wij zijn uw vertrouwde partner.

Exclusieve Dealerschap van Topmerken
Wij zijn trots op onze samenwerkingen en vertegenwoordigen exclusieve merken zoals Milltek Sport uitlaatsystemen, SPEC koppelingssets, KW onderstellen, Brembo remkits en Powerflex onderstelrubbers. Deze partnerschappen zorgen ervoor dat wij u uitsluitend het beste van het beste kunnen bieden.

Op Maat Gemaakte Chiptuning
Chiptuning is een kunstvorm voor ons. Wij begrijpen dat elke auto uniek is en daarom bieden wij chiptuning aan die specifiek voor uw voertuig wordt ontwikkeld. Het proces omvat het fijn afstemmen van de software in het motorregelapparaat. Voor de liefhebbers bieden wij ook een gedetailleerde uitdraai van de vermogenstestbank aan.

Meer dan Alleen Aanpassingen

Onze expertise stopt niet bij tuning. We zijn ook specialisten in het vakkundig repareren en onderhouden van diverse automerken waaronder Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, BMW, Mini, Bentley en meer. Onze jarenlange ervaring als performance specialist heeft ons een uniek inzicht gegeven in de nuances van deze merken, waardoor we vaak problemen kunnen aanpakken waar andere garages voor terugdeinzen.

Bij XT Motorsport staat de klant centraal. Onze reputatie is gebouwd op vertrouwen, vakmanschap en ongeëvenaarde prestaties. Laat ons uw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF