Performance parts

Velgen en banden

SCHOENEN MAKEN DE MAN, VELGEN DE AUTO

Een mooie set velgen verandert zomaar de totale look van jouw auto, bij XT Motorsport begrijpen we dat velgen meer zijn dan alleen een esthetische keuze. Ze zijn een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en een cruciaal onderdeel van hoe jouw auto presteert op de weg. Ons uitgebreide aanbod omvat premium merken zoals OZ Racing, Breyton en HRE, die bekend staan om hun ongeëvenaarde kwaliteit en stijl.

Velgenkeuze op maat:
We bieden een op maat gemaakte benadering voor velgenselectie, waarbij we rekening houden met aspecten zoals velggrootte, gewicht, materiaal en ontwerp.

Hoogwaardige banden:
Naast onze uitgebreide selectie velgen, bieden we ook een scala aan bandenopties die zijn afgestemd op jouw specifieke rijbehoeften en wegomstandigheden.

Professionele installatie:
Ons deskundige team zorgt voor een nauwkeurige en veilige installatie van zowel velgen als banden, met oog voor detail en precisie.

Velgen: Esthetiek en Prestatie
Een stijlvolle set velgen kan de uitstraling van jouw auto volledig transformeren. Bij XT Motorsport zien we velgen niet alleen als een esthetische keuze, maar ook als een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en een cruciaal onderdeel van de prestaties van jouw auto.

Ons assortiment bevat premium merken zoals OZ Racing, BBS en HRE, die bekend staan om hun superieure kwaliteit en tijdloze design.

Maatwerk Velgenselectie
Wij bieden een gepersonaliseerde benadering voor velgenselectie, rekening houdend met factoren zoals velggrootte, gewicht, inbouwruimte voor grotere remsets, materiaal en design.

Topkwaliteit Banden
Naast onze uitgebreide selectie velgen, hebben we ook diverse bandopties die zijn afgestemd op jouw specifieke rijbehoeften en wegomstandigheden.

Deskundige Installatie
Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige en veilige installatie van zowel velgen als banden, met een focus op precisie.

Voor prijzen en informatie over zomer-wielen en banden:
Vul het formulier in met het gewenste onderwerp.

WINTERBANDEN: VEILIGHEID, PRESTATIES EN LOOKS OP GLAD TERREIN

Als de winter eraan komt is het tijd is om jouw auto voor te bereiden op de uitdagingen van kouder weer en verraderlijke wegen. Bij XT Motorsport begrijpen we dat winterbanden niet alleen een noodzaak zijn voor veiligheid, maar ook een kans bieden om jouw voertuig met stijl te upgraden. Ontdek waarom winterbanden van cruciaal belang zijn en waarom XT Motorsport jouw bestemming is voor hoogwaardige en aantrekkelijke winterbandensets.

Winterbanden bij XT Motorsport: Veiligheid en Stijl voor Winterse Omstandigheden

De Noodzaak van Winterbanden

Met de winter in aantocht is het essentieel om jouw auto voor te bereiden op koudere weersomstandigheden en uitdagende wegen. Winterbanden zijn niet alleen essentieel voor veiligheid, maar bieden ook een kans om jouw auto stijlvol te upgraden. Ze zijn specifiek ontworpen voor maximale grip op natte, besneeuwde en ijzige wegen.

Prestaties en Esthetiek

Onze uitgebreide selectie winterbandensets combineert topprestaties met een stijlvolle uitstraling. Of je nu een sportieve of minimalistische look wenst, XT Motorsport heeft de perfecte optie voor jou.

Waar zijn Winterbanden Verplicht?

Veel Europese landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, vereisen het gebruik van winterbanden tijdens bepaalde periodes. XT Motorsport kan adviseren over de beste set voor jouw winterse reizen.

Seizoen Stalling
Wij bieden stalling aan voor jouw winter- of zomerset.
De prijs voor seizoensstalling van één set is € 65,- incl.

XTM Chiptuning

Selecteer een auto

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

AFspraak maken