Services

CARBON & ENGINE CLEANING

OPTIMALISEER UW MOTORPRESTATIES MET ONZE TOTAAL REINIGING

Zowel benzine- als dieselmotoren zijn complexe machines die te maken kunnen krijgen met de opbouw van koolstofafzettingen, vaak aangeduid als ‘carbon’. Deze afzettingen kunnen zich ophopen op kritieke plaatsen zoals inlaatkleppen en verbrandingskamers, wat de motorprestaties negatief kan beïnvloeden.

Een optimaal presterende benzine motor vereist drie cruciale elementen voor verbranding, zuivere lucht, precieze brandstoftoevoer en correcte compressiehitte / ontsteking. Indien een van deze elementen niet optimaal is, zal het motormanagement moeten ingrijpen om dit te corrigeren, met verminderde prestaties als gevolg.

BG Totaal Reiniging verzekert dat uw motor op alle drie de cruciale gebieden; lucht, brandstof en compressie weer optimaal presteert.

1. LUCHT

Met behulp van BG Platinum, een chemische vloeistof wordt uw inlaatsysteem grondig gereinigd, waardoor uw motor weer vrij kan ‘ademen’ en alle carbonaanslag wordt verwijderd.

2. BRANDSTOF

Onze 44K behandeling zorgt ervoor dat de brandstofinjectoren weer optimaal functioneren en alle koolstofafzettingen verwijderen.

3. HITTE EN COMPRESSIE:

De Engine Performance Restoration (EPR) behandeling optimaliseert de compressie en zorgt tegelijkertijd voor een volledige reiniging van het oliesysteem.

Het gehele proces van deze service neemt slechts twee uur in beslag en vereist nagenoeg geen demontage van componenten.

PRIJS TOTAAL REINIGING + OLIE SERVICE - BENZINE

4 cilinders: v.a. € 595,- *
5 cilinders: v.a. € 695,- *
6 cilinders: v.a. € 795,- *
8 cilinders: v.a. € 1095,- *

*Al onze prijzen zijn incl. BTW.. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

XTM Chiptuning

Selecteer een auto

XTMOTORSPORT

Nieuws

Lees alle perfomance news

AFspraak maken