Software Tuning

The Art of performance

SOFTWARE TUNING VAN DE VERSNELLINGBAK

Bij XT Motorsport zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan auto-optimalisatie en -onderhoudsdiensten. Onze expertise omvat EGR- en startcorrectie, inlaat- en motorreiniging, Tiptronic GS19-tuning, Multitronic-tuning en DSG-tuning. 

Met behulp van geavanceerde technologieën en vakbekwame professionals streven we ernaar om de prestaties en efficiëntie van uw voertuig te verbeteren, terwijl we de duurzaamheid en betrouwbaarheid ervan waarborgen. Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten uw rijervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. Vertrouw op XT Motorsport voor het optimaliseren van uw auto en het leveren van ongeëvenaarde rijprestaties.

De DSG (Direct Shift Gearbox) automatische transmissies van VAG (Volkswagen Audi Group), waaronder DQ200, DQ250, DQ500 en DL501, worden alom geprezen om hun snelle schakeltijden en soepele prestaties.
TDI-motoren worden vaak geconfronteerd met een probleem waarbij de motor moeite heeft om aan te slaan nadat de auto een tijdje heeft gereden en op bedrijfstemperatuur is gekomen.
Moderne MultiTronic-transmissies zijn ontworpen om een balans te vinden tussen brandstofefficiëntie en comfort. Echter, de fabrieksinstellingen kunnen soms leiden tot ongewenste geluiden en suboptimale prestaties.

XTM Chiptuning

Selecteer een auto

AFspraak maken