Geavanceerde reiniging voor 3.0TFSI Supercharged motoren

Nieuwe BG-producttool maakt grondige reiniging mogelijk voor Porsche Cayenne en Audi-modellen

XT Motorsport, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van autotuning en -prestaties, is verheugd om hun nieuwste toevoeging aan te kondigen: een geavanceerde reinigingsoplossing voor 3.0TFSI Supercharged motoren. Met behulp van de nieuwste tool van BG Products, kunnen nu ook eigenaren van Porsche Cayenne en diverse Audi-modellen profiteren van een grondige reiniging van hun motoren.

De 3.0TFSI Supercharged motoren worden veelvuldig gebruikt in prestigieuze voertuigen zoals de Porsche Cayenne en diverse Audi-modellen. Deze krachtige motoren leveren indrukwekkende prestaties, maar na verloop van tijd kunnen er ophopingen van koolstof en vuil ontstaan in de inlaatsystemen, wat de motorprestaties negatief kan beïnvloeden.

Met de geavanceerde tool van BG Products kan XT Motorsport nu een effectieve intake cleaning uitvoeren voor de 3.0TFSI Supercharged motoren. Deze reinigingsprocedure verwijdert grondig de opbouw van koolstof en vuil in het inlaatsysteem, waardoor de luchtstroom naar de motor wordt geoptimaliseerd en de prestaties worden hersteld.

De voordelen van deze intake cleaning zijn onder andere een verbeterde brandstofefficiëntie, soepelere acceleratie, verhoogde responsiviteit en een algemeen verbeterde rijervaring. Door het inlaatsysteem vrij te maken van verstoppingen en beperkingen, wordt de motor in staat gesteld om zijn volledige potentieel te benutten.

XT Motorsport nodigt eigenaren van Porsche Cayenne en Audi-modellen met 3.0TFSI Supercharged motoren uit om contact op te nemen voor meer informatie over deze geavanceerde reinigingsdienst. Voor vragen en het plannen van een intake cleaning, kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar info@xtmotorsport.com.

XT Motorsport blijft zich inzetten voor het bieden van innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten om de prestaties en duurzaamheid van voertuigen te verbeteren. Met de introductie van deze geavanceerde reinigingsoptie voor 3.0TFSI Supercharged motoren zet XT Motorsport een nieuwe standaard op het gebied van motoronderhoud en -prestaties.

XTMOTORSPORT

Nieuws

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF