Haldex TouchMotion

Deze controller installeren wij op een VW Golf Mk4 V6 4M T

XTmotorSport presenteert met trots de Haldex TouchMotion, een geavanceerde touchscreen Haldex Gen1 controller die de prestaties van je voertuig naar een hoger niveau tilt. Met deze innovatieve controller kun je de Haldex-vierwielaandrijving op je VW Golf Mk4 V6 4M T op vier verschillende manieren aansturen: Stock, Economy, Sport en Competition.

De Haldex TouchMotion biedt ongeëvenaarde controle over de krachtverdeling naar de voor- en achterwielen, waardoor je de rijervaring kunt aanpassen aan je voorkeuren en rijstijl. In de Stock-modus behoud je de originele Haldex-instellingen, wat zorgt voor een evenwichtige krachtverdeling en stabiel rijgedrag in normale omstandigheden.

Als je zuiniger wilt rijden, kun je overschakelen naar de Economy-modus, waarbij de Haldex TouchMotion de nadruk legt op brandstofefficiëntie door de kracht naar de voorwielen te leiden en de achterwielen alleen te activeren wanneer dat nodig is.

Voor een sportievere rijervaring kun je de Sport-modus selecteren, waarbij de Haldex TouchMotion de krachtverdeling naar de achterwielen vergroot. Dit zorgt voor verbeterde acceleratie, betere tractie en meer responsiviteit tijdens bochten.

Voor de ultieme prestaties op het circuit biedt de Competition-modus maximale kracht naar de achterwielen, waardoor je de volledige potentie van je VW Golf Mk4 V6 4M T kunt benutten. Deze modus is speciaal ontworpen voor enthousiaste bestuurders die op zoek zijn naar maximale grip en dynamiek.

XTmotorSport installeert de Haldex TouchMotion met de grootste zorg en expertise, zodat je kunt genieten van een geoptimaliseerde rijervaring. Met dit nieuwe product haal je het beste uit je VW Golf Mk4 V6 4M T en ben je klaar om de weg op te gaan met verbeterde prestaties en controle.

Let op: De Haldex TouchMotion is specifiek ontworpen voor gebruik met Haldex Gen1-systemen en is compatibel met de VW Golf Mk4 V6 4M T. Neem contact op met XTmotorSport voor meer informatie en om een installatieafspraak te maken.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF