KW Suspensions DDC Plug&Play set gemonteerd

Zorgt voor een verbeterde wegligging en aanpasbaarheid van het onderstel.. Het resultaat is een dynamischer en responsiever rijgedrag.

XTmotorSport, een toonaangevend autosportbedrijf, heeft recentelijk indrukwekkende upgrades uitgevoerd aan een VolkWagen-voertuig, waardoor de prestaties en het comfort aanzienlijk zijn verbeterd. Met een combinatie van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technologie heeft XTmotorSport de rijervaring naar een hoger niveau getild.

Een van de belangrijkste upgrades is de KW Suspensions Nederland DDC Plug&Play set, die zorgt voor een verbeterde wegligging en aanpasbaarheid van het onderstel. Met deze set kan de bestuurder de demping aanpassen aan zijn voorkeuren en rijomstandigheden. Het resultaat is een dynamischer en responsiever rijgedrag.

Daarnaast heeft XTmotorSport ook de SuperPro front & rear bush kit geïnstalleerd, die zorgt voor een verbeterde stabiliteit en precisie in bochten. Met deze kit worden ongewenste bewegingen van de ophanging geminimaliseerd, waardoor de auto beter op koers blijft en de bestuurder meer vertrouwen krijgt in het bochtenwerk.

Om de stabiliteit verder te verbeteren, heeft XTmotorSport ook de SuperPro front & rear rol bar kit toegevoegd. Deze kit vermindert de carrosseriebewegingen tijdens het rijden en zorgt voor een betere controle en feedback van de weg.

Naast de chassisupgrades heeft XTmotorSport ook gekozen voor 19″ BBS Speedline velgen, gemonteerd met hoogwaardige Pirelli P-Zero banden. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een sportieve uitstraling, maar biedt ook uitstekende grip en tractie, waardoor de auto optimaal presteert in verschillende rijomstandigheden.

Om de algehele prestaties van de motor te verbeteren, heeft XTmotorSport gekozen voor een totaal reinigingsprogramma van BG Products, Inc. Deze behandeling omvatte een motor-flush, inlaatreiniging, injectorreiniging en verbrandingskamerreiniging. Door deze reinigingsprocedures te combineren met een kleine beurt, is de motor weer in topconditie en kan hij moeiteloos kracht leveren.

XTmotorSport is verheugd over het eindresultaat van deze upgrades en is ervan overtuigd dat de eigenaar van de VolkWagen nu kan genieten van een verbeterde rijervaring met verhoogde prestaties, betere grip en meer comfort.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF