Mk2 Seat Leon Supercopa chassis

Diverse aanpassingen aan gemaakt om 4WD te monteren. kan ook als 2WD opgebouwd worden..

XT Motorsport, een toonaangevende producent van high-performance auto-onderdelen, is verheugd de lancering aan te kondigen van het langverwachte Mk2 Seat Leon Supercopa chassis met een geïntegreerde 4WD-conversie-optie. Dit baanbrekende chassis biedt enthousiaste autoliefhebbers de mogelijkheid om hun rijervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen, terwijl ze genieten van de kenmerkende prestaties en handling van de Seat Leon Supercopa.

Het Mk2 Seat Leon Supercopa chassis van XT Motorsport is zorgvuldig ontworpen en vakkundig vervaardigd met het oog op ultieme prestaties en betrouwbaarheid. Met een reeks aanpassingen is het chassis geschikt gemaakt voor een 4WD-configuratie, waardoor rijders kunnen profiteren van verbeterde tractie, stabiliteit en controle in uiteenlopende wegomstandigheden.

Dankzij de flexibele constructie van het chassis is het tevens mogelijk om de auto als 2WD op te bouwen, voor degenen die de voorkeur geven aan de klassieke achterwielaandrijving. XT Motorsport streeft ernaar om aan de verschillende behoeften van autoliefhebbers te voldoen en biedt daardoor deze veelzijdige optie aan.

“Met trots presenteren wij het Mk2 Seat Leon Supercopa chassis met 4WD-conversie-optie”, aldus de woordvoerder van XT Motorsport. “Dit chassis belichaamt onze voortdurende toewijding aan innovatie en het verbeteren van de rijervaring. Of je nu een gepassioneerde circuitrijder bent of gewoon wilt genieten van een dynamische rijervaring op de openbare weg, ons nieuwe chassis biedt ongeëvenaarde prestaties en flexibiliteit.”

Het Mk2 Seat Leon Supercopa chassis met 4WD-conversie-optie van XT Motorsport zal beschikbaar zijn voor klanten wereldwijd. Klanten kunnen contact opnemen met XT Motorsport of hun lokale dealers voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en installatiemogelijkheden.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF