Nieuwe Blogpost XT Motorsport

XT Motorsport voegt DO88 performance producten toe aan het product programma:

De beste AUDI SEAT SKODA VW 1.8 / 2.0 TSI (MQB) intercooler kit op de markt!
Dit BigPack bevat zowel de do88 intercooler als de pijp kit.
Deze kit is voor jou met hoge pk doelen en wil je upgraden naar het allerbeste! Alleen al de overstap naar onze performance intercooler is een grote verbetering, samen met onze pressure pipe kit is de verbetering enorm! Onze drukpijpen hebben een aanzienlijk betere luchtstroom dan standaardleidingen, wat is geverifieerd door verschillende tests in de auto en op onze eigen SuperFlow SF-1020 flowbench.
Voordelen met do88 BigPack (OEM intercooler/pijpen):
– Kernvolume: 15347 cm3 (7719 cm3), do88 is 99% groter!
– Luchtstroom bij 0,15 bar/2,18 psi drukdaling: 325 CFM (239 CFM), do88 36% hoger!
– Luchttemperatuur na intercooler bij dezelfde omstandigheden: 24°C (36°C), do88 12°C lager!
Het BigPack bevat een volledige aluminium intercooler en een complete 2,5″ pijpenset en siliconenslangen. Dit BigPack vervangt alles tussen de turbo-uitlaat en het gasklephuis, vandaar de drastische verbetering in luchtstroom en koelprestaties.
De do88 intercooler is een volledig aluminium constructie. Met CAD-ontworpen, stroming geoptimaliseerde gegoten eindtanks samen met een geoptimaliseerd kernontwerp, bereikt hij de best mogelijke koelingsefficiëntie in combinatie met de laagst mogelijke drukval!

De drukbuizen zijn gemaakt van 2,5″ mandrel bent naadloze aluminium buis.
Op maat gemaakte siliconen slangen van hoge kwaliteit met 4 lagen polyester/aramide versterking.
Deze slangen kunnen zeer hoge temperaturen en druk aan!
Onthoud altijd dat de OEM intercooler is ontworpen voor het vermogen waarvoor de auto oorspronkelijk is gebouwd.
Een vermogensstijging of zelfs zeer intensief gebruik van de auto in standaarduitvoering kan ertoe leiden dat de OEM intercooler niet de prestaties levert die je nodig hebt. Dus alleen na een motorsoftwaretuning zal de do88 BigPack een prestatieverhoging geven ten opzichte van de OEM intercooler! Een veelvoorkomend misverstand is dat een intercooler die in deze positie is geïnstalleerd geen goede prestaties kan leveren en dat een voorin gemonteerde intercooler / FMIC veel beter zou zijn. Maar eigenlijk is de do88 BigPack veel beter dan de meeste FMIC-installaties waarbij alleen een kern met een klein oppervlak aan de voorkant kan worden geïnstalleerd, gedeeltelijk achter de bumperbalk waardoor de koelcapaciteit nog verder afneemt en vaak een koelvermogen wordt bereikt dat slechter is dan dat van de OEM-intercooler.
Do88 BigPack wordt geleverd met alle hardware die nodig is voor de installatie.

Performance Upgrades

Voor meer informatie betreft DO88 producten ; stuur ons een Pb of WhatsApp, of e-mail naar info@xtmotorsport.com

#performanceparts #performancespecialist #performance #intercooler #vagparts #vagfamily #vagcars #vagtuning #vagnation #vaggroup #gtifancommunity #gticlubholland #gticlubsport #S3 #s3quattro #CUPRA #seatcupra #xtmotorsport #skodaoctavia #skodars #MQB #EA888 #performancetuning

XTMOTORSPORT

Nieuws

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF