Stage 3 Tuning voor je VW Golf Mk7 GTI

Krachtige upgrades en geavanceerde onderdelen die je Golf naar een nieuw niveau tillen.

Verbeter de prestaties van je VW Golf Mk7 GTI naar een indrukwekkend niveau met Stage 3 tuning!

Krachtige Upgrade: Met Stage 3 tuning wordt het vermogen van je Golf Mk7 GTI opgevoerd tot maar liefst 350 pk en het koppel tot 500 Nm. Dit resulteert in een adembenemende rijervaring en verbeterde prestaties op de weg.

Geavanceerde Onderdelen: Onze Stage 3 tuning omvat een reeks hoogwaardige onderdelen om de prestaties van je Golf Mk7 GTI naar een nieuw niveau te tillen. Met de IS38 stock turbo krijg je een verbeterde luchttoevoer, terwijl de Milltek 3″ downpipe in combinatie met de HJS 200 CPSI race katalysator zorgt voor een optimale uitlaatstroom.

Verbeterde Luchtinlaat: Om de luchtinlaat te maximaliseren, omvat onze Stage 3 tuning ook de Racingline muffler delete, elbow, hose en R600 intake. Deze combinatie zorgt voor een grotere luchtstroom naar de motor, wat resulteert in betere prestaties en een opwindend geluid.

Betere Duurzaamheid en Schakelprestaties: Om de duurzaamheid en schakelprestaties van je Golf Mk7 GTI te verbeteren, wordt Stage 3 tuning geleverd met de GFB DV+ en de Racingline dog bone. Deze onderdelen versterken de respons en verlengen de levensduur van het voertuig, terwijl de DSG Stage 10 ervoor zorgt dat de versnellingsbak perfect afgestemd is op het toegenomen vermogen.

Optimale Oliebeheersing: Met de Racingline catch tank wordt het oliebeheer van je Golf Mk7 GTI geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een betere smering en voorkomt dat overtollige olie in het inlaatsysteem terechtkomt, waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd en het onderhoud wordt vereenvoudigd.

Aangepaste Software: Om de perfecte afstemming van alle Stage 3 tuning-onderdelen te waarborgen, wordt aangepaste SIEMONEIT RACING-software geleverd. Deze software optimaliseert de motorparameters en zorgt voor een naadloze integratie van alle upgrades, waardoor je het maximale uit je Golf Mk7 GTI haalt.

Haal het maximale uit je VW Golf Mk7 GTI met onze Stage 3 tuning. Geniet van verhoogde vermogens- en koppelcijfers, verbeterde prestaties en een opwindende rijervaring. Upgrade vandaag nog en ervaar de kracht van Stage 3!

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF