VW Golf Mk6 R met een 3″ Turbo Back upgrade!

Milltek Sport non-resonated uitlaat, voorbereidingen voor een Stage 2+

Upgrade je VW Golf Mk6 R naar een hoger niveau met onze 3″ Turbo Back uitlaat. Deze krachtige upgrade, uitgerust met de Milltek Sport non-resonated uitlaat en 100mm GT trims, biedt ongeëvenaarde prestaties en een adembenemend geluid.

Met de 3″ Turbo Back uitlaat wordt de uitlaatstroom geoptimaliseerd, waardoor de efficiëntie van je Golf Mk6 R wordt verbeterd en er meer vermogen vrijkomt. Dankzij de hoogwaardige constructie van Milltek Sport en de speciaal ontworpen non-resonated uitlaat, krijg je een sportieve sound zonder compromissen. De 100mm GT trims geven je Golf Mk6 R een agressieve uitstraling die perfect past bij de verbeterde prestaties.

Maar dat is nog niet alles. Deze upgrade dient ook als voorbereiding op een Stage 2+ tuningavontuur. Met de 3″ Turbo Back uitlaat creëer je de ideale basis voor toekomstige upgrades. Je legt de basis voor een nog indrukwekkendere vermogenswinst en optimalisatie van je Golf Mk6 R.

Maak je klaar om te genieten van een verbeterde rijervaring en het gebrul van je Golf Mk6 R met de 3″ Turbo Back upgrade. Met de Milltek Sport non-resonated uitlaat en 100mm GT trims haal je het beste uit je auto, terwijl je tegelijkertijd klaar bent voor nog meer spannende upgrades in de toekomst. Bereid je voor op het volgende niveau van prestaties met Stage 2+ tuning!

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF