VW Golf Mk7 R Stage 3 upgrade DCT clutch kit

Verhoogde prestaties en duurzaamheid met Stage 3 DCT Clutch Kit

Volledige upgrade voor een verbeterde koppelcapaciteit en betere transmissieprestaties

XT Motorsport introduceert met trots de Stage 3 DCT Clutch Kit, speciaal ontworpen voor de VW Golf Mk7 R. Deze geavanceerde upgrade biedt verhoogde prestaties en duurzaamheid, waardoor de Golf Mk7 R klaar is om het maximale uit zijn krachtige motor te halen.

Met de Stage 3 DCT Clutch Kit kan de VW Golf Mk7 R nu een indrukwekkend koppel van 800+ Nm verwerken. Deze verbeterde koppeling is ontwikkeld met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om te zorgen voor een optimale grip en betrouwbaarheid, zelfs onder zware belasting.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe koppeling optimaal presteert, heeft XT Motorsport ook een nieuwe mechatronic in de versnellingsbak geïnstalleerd, samen met bijbehorende software. Deze aanpassingen zorgen voor een naadloze samenwerking tussen de koppeling en de versnellingsbak, wat resulteert in soepele en responsieve schakelmomenten.

Naast de koppeling en mechatronic-upgrade, heeft XT Motorsport ook de krukaskeerring en het vliegwiel vervangen. Deze essentiële componenten waren toe aan vernieuwing om ervoor te zorgen dat de motor optimaal kon functioneren en het vermogen efficiënt kon overbrengen naar de aandrijflijn.

Om de motor van de VW Golf Mk7 R beter te laten ademen, heeft XT Motorsport ook een catch tank set gemonteerd. Deze set zorgt voor een verbeterde luchtstroom en helpt bij het reguleren van overtollige oliedampen, waardoor de motorprestaties en duurzaamheid verder worden verbeterd.

Met de Stage 3 DCT Clutch Kit en de bijbehorende upgrades zet XT Motorsport een nieuwe standaard op het gebied van prestatieoptimalisatie voor de VW Golf Mk7 R. Eigenaren van deze geweldige hot hatch kunnen nu genieten van verhoogde koppelcapaciteit, betere transmissieprestaties en verbeterde duurzaamheid.

XT Motorsport is trots op hun expertise en toewijding aan het bieden van hoogwaardige upgrades en aanpassingen voor autoliefhebbers. Neem contact op met XT Motorsport om meer te weten te komen over de Stage 3 DCT Clutch Kit en andere mogelijkheden om jouw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF