Wolf800 + Uitlaatsysteem

XT Motorsport baanbrekende "Wolf800+" project met aangepast dubbel 3" uitlaatsysteem voor de B5 RS4

XT Motorsport onthult het baanbrekende “Wolf800+” project met aangepast dubbel 3″ uitlaatsysteem voor de B5 RS4

XT Motorsport, een toonaangevend bedrijf op het gebied van autotuning en -prestatie-upgrades, kondigt met trots de lancering aan van het revolutionaire “Wolf800+” project. Dit project omvat de installatie van een op maat gemaakt dubbel 3″ uitlaatsysteem, inclusief de-cats, op de geliefde B5 RS4.

De B5 RS4, een icoon in de autowereld, krijgt met het “Wolf800+” project een nieuwe adem. XT Motorsport heeft met de grootste zorg en expertise gewerkt aan het ontwikkelen en installeren van een aangepast uitlaatsysteem dat de prestaties van deze krachtige sportwagen naar ongekende hoogten tilt.

Het dubbel 3″ uitlaatsysteem is ontworpen om optimale luchtstroom te garanderen en tegelijkertijd een indrukwekkende sound te leveren. Met de toevoeging van de-decats wordt de beperking van de katalysatoren geëlimineerd, waardoor de RS4 zijn ware potentieel kan bereiken.

Het “Wolf800+” project is het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en testen. XT Motorsport heeft samengewerkt met ervaren technici en ingenieurs om de perfecte balans te vinden tussen prestaties, geluid en betrouwbaarheid. Het eindresultaat is een uitlaatsysteem dat het potentieel van de B5 RS4 maximaliseert zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid.

XT Motorsport nodigt autoliefhebbers uit om het “Wolf800+” project te ervaren en de kracht van de B5 RS4 te voelen. Meer informatie over dit project en andere tuningmogelijkheden is te vinden op de website van XT Motorsport.

Over XT Motorsport:
XT Motorsport is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in autotuning en -prestatie-upgrades. Met een passie voor auto’s en jarenlange ervaring in de industrie biedt XT Motorsport innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten aan autoliefhebbers over de hele wereld.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF