Krachtige modificaties voor de VW Golf Mk4 V6 4M T

Geavanceerde upgrades tillen de ultieme hot hatch naar nieuwe hoogten

XTmotorSport, een toonaangevend bedrijf op het gebied van autotuning en -prestaties, heeft met trots een reeks opwindende modificaties onthuld voor de VW Golf Mk4 V6 4M T. Met deze verbeteringen brengt XTmotorSport de ultieme hot hatch naar een nieuw niveau van kracht, prestaties en verfijning.

Als onderdeel van deze uitzonderlijke upgrade is de VW Golf Mk4 V6 4M T uitgerust met een HGP / GT35 turbo, die de motorprestaties aanzienlijk verhoogt. Deze indrukwekkende turbolader zorgt voor een explosieve vermogensafgifte en adembenemende acceleratie, waardoor rijden een puur genot wordt.

Om ervoor te zorgen dat de motor optimaal profiteert van de turbolader, zijn aangepaste 750CC injectoren geïnstalleerd. Deze hoogwaardige injectoren leveren de benodigde brandstof in perfecte verhoudingen, waardoor de Golf Mk4 V6 4M T een ongeëvenaarde kracht levert zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid.

Om de prestaties verder te optimaliseren, is maatwerksoftware toegepast. Deze software, op maat gemaakt door de ervaren specialisten van XTmotorSport, stemt de motorafstemming nauwkeurig af op de verbeterde componenten. Het resultaat is een naadloze integratie van kracht en efficiëntie, met een afgestemde rijervaring die elke bestuurder zal bekoren.

Voor volledige controle over de boostniveaus en drukregeling, heeft XTmotorSport een GFB boost controller ingebouwd. Deze geavanceerde controller stelt bestuurders in staat om de boostniveaus naar wens aan te passen, waardoor de Golf Mk4 V6 4M T kan voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van elke bestuurder.

Naast de motorupgrades heeft XTmotorSport ook aandacht besteed aan de aandrijflijn. Een nieuw Haldex cardan is gemonteerd om de aandrijfkracht efficiënter te verdelen en optimale tractie te bieden. Hierdoor kan de Golf Mk4 V6 4M T met vertrouwen en precisie de weg beheersen, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

XTmotorSport heeft ook een HPA Haldex controller geïnstalleerd, waarmee de bestuurder de Haldex-vierwielaandrijving op verschillende manieren kan aansturen. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen Stock, Economy, Sport en Competition modi, biedt deze controller de ultieme flexibiliteit en aanpassingsvermogen voor elke rijstijl.

Om de algehele prestaties van de Golf Mk4 V6 4M T te versterken, is een HPA BBK remset gemonteerd. Deze remset zorgt voor verbeterde remprestaties en een verhoogde remkracht, waardoor de bestuurder volledige controle heeft over de krachtige prestaties van deze hot hatch.

Naast de opvallende modificaties heeft XTmotorSport ook diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de Golf Mk4 V6 4M T in topconditie is en blijft. Door aandacht te besteden aan elk detail en met hoogwaardige vakmanschap te werken, heeft XTmotorSport een voertuig gecreëerd dat klaar is om de wegen te veroveren.

XTmotorSport nodigt enthousiaste bestuurders en autoliefhebbers uit om contact op te nemen voor meer informatie over deze indrukwekkende modificaties. Ontdek de kracht en prestaties van de VW Golf Mk4 V6 4M T zoals nooit tevoren en maak je klaar om de adrenaline door je aderen te voelen stromen.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF