Minimaliseer vibraties met Vibratech Dogbone Inserts

Verbeterde prestaties zonder concessies te doen aan het rijcomfort

XT Motorsport introduceert met trots de Vibratech Dogbone Inserts, een innovatieve oplossing om motorbeweging te verminderen en tegelijkertijd ongewenste vibraties te minimaliseren. Deze vervangende rubbers zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren zonder afbreuk te doen aan het rijcomfort.

Traditionele dogbone inserts beperken de beweging van de motor, maar hebben als nadeel dat ze veel trillingen doorgeven aan de carrosserie. Met de Vibratech Dogbone Inserts wordt dit probleem opgelost. Deze inserts zijn speciaal ontworpen met geavanceerde trillingsabsorberende technologieën, waardoor de vibraties effectief worden geabsorbeerd en minimaal worden doorgegeven aan de carrosserie.

Het gebruik van Vibratech Dogbone Inserts biedt meerdere voordelen. Allereerst wordt de motorbeweging beperkt, waardoor de overdracht van kracht en koppel naar de aandrijflijn wordt verbeterd. Dit resulteert in een directere en responsievere acceleratie, waardoor je het maximale uit je voertuig kunt halen.

Daarnaast minimaliseert de geavanceerde trillingsabsorptietechnologie van Vibratech ongewenste vibraties die normaal gesproken worden doorgegeven aan de carrosserie. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van het trillingsniveau binnen het voertuig, waardoor het rijcomfort aanzienlijk wordt verbeterd. Je kunt nu genieten van een soepelere en stillere rijervaring, zelfs bij hogere toerentallen.

De Vibratech Dogbone Inserts zijn verkrijgbaar voor meerdere VAG-modellen, waaronder Volkswagen, Audi, en andere compatibele voertuigen. Ze zijn eenvoudig te installeren als vervanging voor de originele rubbers, zonder dat er verdere aanpassingen aan het voertuig nodig zijn.

Bij XT Motorsport streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van autoliefhebbers. Met de Vibratech Dogbone Inserts bieden we een verbeterde oplossing voor motorstabilisatie en trillingscontrole, waardoor je het beste uit je voertuig kunt halen zonder concessies te doen aan het rijcomfort.

Upgrade jouw rijervaring met de Vibratech Dogbone Inserts en ervaar de perfecte balans tussen prestaties en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid voor jouw specifieke voertuigmodel.

MIS NIETS VAN XT MOTORSPORT !

PERFORMANCE NIEUWS, SPECIALE ACTIE’S & CUSTOM PROJECTEN

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF